Nalazite se:

Naslovnica Fra Romano Zago
Otac Romano Zago

romanopadroOtac Romano Zago OFM rođen 11/08/1932. u gradu Lajeado (RS) Brazil. Po završetku studija Filozofije i Teologije, 1958. godine, biva zaređen za Redovnika Franjevačkog reda. 1971 na PUCRS Fakultetu dodatno završava portugalski, francuski i španjolski jezik.

Upravo je za vrijeme boravka u župi SVETOG ANTUNA U MJESTU POUSO NOVO RIO GRANDE DO SUL BRASIL prvi put testirao recept aloe arborescens, te ujedno i konstatirao prve slučajeve ozdravljenja.

Nakon čega biva poslan u Jeruzalem, gdje nastavlja sa velikim uspjehom širiti uporabu recepta među bolesnicima. Pozivan je da održi tečajeve i konferencije u Portugal, Španjolsku, Švicarsku, Francusku i Italiju.

«Budući da se radi o jeftinoj formuli, bez nuspojava i negativnih posljedica, moja nakana nije ništa drugo nego olakšati patnje bolesnika i osoba direktno ili indirektno povezanih s njima koje često ostaju bespomoćne pred veličinom ovog problema. Ako je netko ozdravio koristeći ovu jednostavnu i ekonomičnu metodu, zašto to ne omogućiti i drugome? To je moj jedini cilj..», iz knjige «Od raka se može ozdraviti!» Padre Romano Zago, OFM