Nalazite se:

Naslovnica Informacije Novosti
Novosti
Aloe Arborescens za bolji rad želudca

Između mnogih blagotvornih učinaka sirup Aloe Arborescens posebno dobro djeluje na rad želudca. Svojim antibiotskim i antiseptičnim svojstvima pomaže i kod težih tegoba želudca kao što su čir na želudcu i gastritis. Pijući pripravak Aloe Arborescens doprinosimo uspostavljanju ravnoteže u ovom tako važnom organu.

 

 
Aloe Arborescens kao prevencija

Aloe arborescens baš kao i ostale blagotvorne biljke koje nalazimo u prirodi, a koje su bogate nutritivnim i ljekovitim tvarima često se smatraju korisnima kao privremeno rješenje za privremeno stanje nestabilnosti u našem tijelu, kao neki lijek koji uzimate kad ste bolesni, a koji prestajemo uzimati onog trenutka kada nam je bolje. Znamo da biljka aloe arborescens po svojoj definiciji nije ljek, ali je svakako biljka bogata hranjivim tvarima i antioksidansima, koja se može uzimati i onda kada nas ništa ne boli.

Pripravci od Aloe kao što je npr. sirup po recepturi Oca Romana Zaga su odlični i također se spominju kao preventivna terapija, dakle, popiti jednu ili dvije bočice par puta na godinu više je nego dobro za zdravlje našeg organizma. Na taj način vršimo detoksikaciju organizma i jačamo naše stanice unoseći dragocjene antioksidanse. Općenito, vršimo regeneraciju i dezinfekciju tijela zahvaljujući mineralima i vitaminima, te prirodnim antibioticima koji se nalaze u zelenom soku naših «prijatelja».

 
Aloe Arborescens u proljeće
Proljeće nam se bliži! Godišnje doba kojem se nakon duge i često kišne zime svi jako veselimo. Sa druge strane prisutne su i manje lijepe strane proljeća, a to su najčešće dobro nam poznat psihički i fizički umor te neizbježne alergije. Kako se zaštiti, pripremiti? Jedno od riješenja koje nam se nudi, a koje svakako preporučamo je upravo sirup Aloe Arborescens, čije će vam konzumiranje ako ne potpuno pomoći onda svakako ublažiti «nus pojave» proljeća.